29 de jul de 20192 min.

Tanquem per vacances

El Centre Dental Francesc Macià tancarem per vacances del 10 d´agost al 2 de setembre. El dia 9 d´agost tancarem a les 16 hores i obrirem les nostres portes el 2 de setembre amb el nostre horari habitual.

Carregarem piles per continuar ajudant al nostres pacients a conservar el seu somriure.

Mentrestant us deixem 6 recomanacions per mantenir la vostra salut bucal durant aquest estiu:

1.- Manteniu la vostra neteja bucal, encara que perdem les rutines diàries és important rentar-nos les dents després de cada dinar. Si marxeu de vacances, no oblideu portar un petit necesser a la motxilla.

2.- Hidrateu-vos freqüentment i bebeu un mínim de 1,5 litres d´aigua diaris. És important mantenir una bona quantitat de saliva, ja que neteja i té cura de les nostres dents i mucoses, disminueix l´acumulació de placa i la probabilitat de tenir càries.

3.- Consumiu sucs de fruita natural com el meló i la síndria. Durant les vacances prenem més menjars i begudes ensucrades, això fa que augmenti el risc de càries. Evita begudes ensucrades i amb gas.

4.- Eviteu exposar-vos al sol durant les hores de més exposició (de 12 a 16hores) i protegiu els vostres llavis amb un protector solar.

5.- Si fas esports de risc fes servir un protector bucal i casc ja que durant l´estiu i les vacances aumenta en un 30% el número de traumatismes i fractures dentals.

6.- Has pensat que pot ser el millor moment de deixar de fumar?

On puc trucar en cas d´urgència?

En cas d´urgència podeu trucar al 93 487 83 29 les 24h durant tot l´estiu, us atendran amb total confiança. Recordeu comentar que veniu del del Centre Dental Francesc Macià remesos per la Dra Cristina Carrasco, per poder fer un correcte seguiment.

Bones Vacances a Tothom!

#dentista #urgencias #vacaciones

    130
    0