13 de mar de 20201 min.

Informació Important en relació a l´ episodi de Coronavirus

Des del Centre Dental Francesc Macià us volem informar de:

1.- El Taller "Dentista per un Dia" queda postposat fins a nova data, els que ja esteu inscrits rebreu una trucada o un correu indicant la cancel·lació del taller i quan tinguem nova data sereu els primers en poder apuntar-vos .


 
2.- Des del dia 14 al 29 de març ambdós inclosos, segons les indicacions del COEC (Col.legi d´Odontòlegs i Estomatòlegs) mantindrem la nostra activitat però només atendrem urgències i visites que no es puguin postposar, sempre i quan les autoritats sanitàries i el brot del coronavirus així ens ho indiquin i permetin.


 
3.- Reduirem el nostre horari d´atenció al públic però estarem disponibles telefònicament al 671048898 per Whatsapp i atents al mail info@centredentalfrancescmacia.com on podeu deixar les vostres consultes i us contestarem en la menor brevetat possible. Recordeu deixar el vostre nom i cognoms així com el número de telèfon per poder contactar amb vosaltres.


 
També volem aprofitar per donar ànims i tranquil·litat als nostres pacients i recordar que si tots fem cas de les autoritats tindrem aquesta situació controlada ben aviat.


 
Atentament:

L´equip del Centre Dental Francesc Macià

    120
    0