top of page

Tria estar en les millors mans

El Centre Dental Francesc Macià és la clínica dental d'ortodòncia Integrada de referència a Sant Cugat del Vallès.

Entenem l'ortodòncia no com a una especialitat única i separada, la utilitzem com a mitjà per restaurar l'estètica i funció de la salut dels nostres pacients dins d'un tractament integral i prioritzant la prevenció.

 

Per això els nostres tractaments d'ortodòncia són:

01

Més simples

02

Més ràpids

03

Més estables

04

Més econòmic

La nostra màxima prioritat són la teva salut i seguretat

Des de que es va declarar l´alerta per COVID19, hem adaptat els nostres procediments i protocols a la nova situació i plantem cara a aquesta situació amb les màximes mesures de seguretat.


La nostra prioritat és la seguretat dels nostres pacients i la dels nostres professionals.


Necessitem la vostra ajuda per continuar fent del Centre Dental Francesc Macià un lloc segur lliure de COVID 19

Noves mesures de seguretat
01:37
Nous protocols de neteja i desinfecció
01:59
Nous sistemes de tractament d´ortodòncia.
00:55

Per aquest motiu , si et planteges demanar cita amb nosaltres és important que tinguis cura de les següents mesures de seguretat, que hem pres seguint els protocols de Salut Pública.

 • 1.Demana cita prèvia
  Demana sempre cita prèvia i evita venir al Centre sense una visita concertada. Quan demanis cita la nostra persona d'atenció al pacient et farà una sèrie de preguntes per tal de fer un triatge preventiu de la malaltia i programar la teva cita segons el teu estat de salut i el teu problema o necessitat de tractament.
 • 2. Abans de venir a la clínica rebràs una trucada de recordatori
  Abans de venir a la clínica rebràs una trucada de recordatori, en la que et farem unes preguntes amb l´objectiu de limitar els riscos d´expansió de la malaltia: - Has tingut problemes respiratoris, febre, tos seca, o disnea en les últimes dues setmanes? - T´han diagnosticat de COVID- 19 en les últimes dues setmanes? - Has estat en contacte amb alguna persona positiva en COVID-19? En el cas de respondre positiu li recomanarem que es posi en contacte amb el seu metge i reprogramarem la seva visita donant-li prioritat. En el cas de respondre de forma negativa mantindrem la cita convenientment programada i et recomanem: 1. Venir preferiblement sense acompanyant. 2. En el cas de que no puguis venir sol preguem que vinguis acompanyat d´una sola persona i que estigui lliure de símptomes. Ser puntual a la cita i no venir més de 10 minuts abans de la hora indicada. Programem les cites per tal de que no s´acumulin pacients a la clínica i puguem complir els temps de desinfecció i esterilització dels equips i les sales dentals, pel que preguem la màxima puntualitat. Si arriba tard a la seva cita haurem de reprogramar la visita i no el podrem atendre, si arriba d´hora el farem esperar abans d´entrar a la clínica.
 • 3. En arribar a la clínica
  1. Per garantir la teva seguretat, la de la resta de pacients i el nostre personal, en arribar a la clínica ,la nostra recepcionista et realitzarà de nou un triatge preventiu de la malaltia. 2. El nostre personal de recepció et convidarà a netejar-te les mans amb una solució hidroalcohòlica i en el cas que tinguis símptomes respiratoris, febre o tos et donarà una mascareta. 3. Et convidarà a deixar les teves pertinences (bosses de mà, mòbil, claus, abrics, etc.) en una caixa que guardarem a recepció i que estarà sempre controlada. 4. Hem retirat revistes i follets d'informació de la sala d'espera. Tindreu poc temps d'esperar ja que programem totes les visites de la forma més acurada possible.
 • 4. Durant la visita
  1. Abans de qualsevol tractament o revisió la nostra auxiliar dental et convidarà a glopejar amb una solució de povidona iodada o aigua oxigenada per tal de disminuir el nombre de patògens en boca i evitar possibles contagis. 2. Farem servir un sistema de doble aspiració i dic de goma que minimitzen la producció d'aerosols. 3. Fem servir un equip de desinfecció de l'aire a través de raigs UV que ens permet treballar amb la porta tancada i l'aire condicionat obert. 4. El nostre personal estarà protegit segons el tractament a realitzar i, en tots els casos amb mesures de protecció de dins a fora per evitar que el pacient es contamini.
Contacta amb nosaltres i t'atendrem sense compromís.

Segueix-nos a les xarxes socials per estar al dia de totes les nostres notícies i novetats

 • Facebook
 • Instagram
FM.png
20+2 (2)ESP.png