top of page

El millor moment per començar el teu tractament d´ortodòncia.


Molta gent em pregunta: Quin és el millor moment de l'any per començar amb el meu tractament d'ortodòncia?

La resposta és: Qualsevol moment és bo per millorar el nostre somriure, menjar millor i estar més a gust amb nosaltres mateixos gràcies a un tractament d´ortodòncia, ja sigui amb fèrules invisibles o amb brackets.

Però si hagués de decidir exactament algun mes de l´any en decidiria dos; setembre i gener.

Per mi hi ha 3 raons per escollir aquest moment:

1- Que hi hagi prou temps abans de les vacances, perquè quan hi arribin estem acostumats als nostres aparells dentals i no ens trobem amb sorpreses o dubtes quan estiguem fora de casa o lluny de la clínica dental. .

2- Tenir per davant molts mesos de horaris marcats i rutines diàries que facilitin l'ús dels aparells dentals, ja siguin removibles o fixes, i una bona neteja de les nostres dents. Tot això es complica en l'època de vacances, amb horaris canviants i anant d´aquí cap allà, però quan arriben, si ja tenim l'hàbit creat, és molt més fàcil seguir tenint cura dels nostres aparells i les nostres dents. Els tractaments d´ortodòncia, ja siguin invisibles o amb brackets, es veuen reforçats per la rutina.

3- Moment de motivació personal: sens dubte el més important. Hi ha èpoques durant l´any, com setembre i l´Any Nou, en què ens fem propòsits i estem més motivats a començar nous projectes personals, professionals i de salut. Això és molt important en un inici, ja que el començament de qualsevol ortodòncia és el moment més dur del tractament, per què, a part de les possibles molèsties derivades del mateix , necessitem un periode d'adaptació, en general molt curt, però que es porta millor amb un alt nivell de motivació.

Si vols saber quan és el millor moment perquè el teu nen o nena comenci el seu tractament d´ortodòncia amb aparells dentals consulta aquí.

Si voleu millorar la vostra oclusió i aconseguir el vostre millor somriure, animeu-vos , ara és el moment de començar.


Dra Cristina Carrasco enseñando un caso de ortodoncia

Al Centre Dental Francesc Macià disposem

d´un escàner intraoral que ens permet veure el resultat del tractament d´ortodòncia abans de començar-lo, que ens ajuda a fer un diagnòstic més precís sense haber de prendre mides amb pastes molestes a la boca.

Vine a probar-lo!

Demana una cita.

#ortodoncia #cuandoempezarortodoncia

13 visualizaciones0 comentarios
bottom of page