top of page

¿Ortodoncia con brackets u ortodoncia invisible? ¿Cuánto dura un tratamiento de ortodoncia? ¿Cuánto cuestan unos implantes dentales? ¿Pueden utilizar ortodoncia los mayores de 50?  ¿Como se quitan los brackets?

En este espacio encontrarás posts con todas las respuestas a tus preguntas, con información seria y actualizada de nuestra Directora médica especialista en odontología y ortodoncia de Sant Cugat del Vallès y Pallejà

 

Si necesitas ampliar alguna información, no dudes en ponerte en contacto con nosotros y pedir una visita.

EL BLOG DE CRISTINA CARRASCO

Informació Important en relació a l´ episodi de Coronavirus

Des del Centre Dental Francesc Macià us volem informar de:1.- El Taller "Dentista per un Dia" queda postposat fins a nova data, els que ja esteu inscrits rebreu una trucada o un correu indicant la cancel·lació del taller i quan tinguem nova data sereu els primers en poder apuntar-vos .

2.- Des del dia 14 al 29 de març ambdós inclosos, segons les indicacions del COEC (Col.legi d´Odontòlegs i Estomatòlegs) mantindrem la nostra activitat però només atendrem urgències i visites que no es puguin postposar, sempre i quan les autoritats sanitàries i el brot del coronavirus així ens ho indiquin i permetin.

3.- Reduirem el nostre horari d´atenció al públic però estarem disponibles telefònicament al 671048898 per Whatsapp i atents al mail info@centredentalfrancescmacia.com on podeu deixar les vostres consultes i us contestarem en la menor brevetat possible. Recordeu deixar el vostre nom i cognoms així com el número de telèfon per poder contactar amb vosaltres.

També volem aprofitar per donar ànims i tranquil·litat als nostres pacients i recordar que si tots fem cas de les autoritats tindrem aquesta situació controlada ben aviat.

Atentament:

L´equip del Centre Dental Francesc Macià

12 visualizaciones0 comentarios

Comentários


CATEGORÍAS

HISTÓRICO

bottom of page