top of page

Taca´t pel càncer infantil i comparteix amb els teus una xocolata que dona molta vida!


Sabeu que...? ·

- El dia 15 de febrer és el DIA INTERNACIONAL DEL CÀNCER INFANTIL ·

- Cada any es diagnostiquen uns 1.200 nous casos de càncer infantil a tot Espanya, més de 200 a Catalunya.

- El càncer infantil és molt diferent del d’adults. No es pot prevenir i la recerca és l’única via per avançar.

- Gràcies a la recerca, actualment es curen un 80% dels casos, però per a molts nens i nenes la medicina encara no té cap solució. El 20% dels infants afectats no supera la malaltia.

- Un nen no és un adult petit. Necessita fàrmacs i tractaments específics per lluitar contra la seva malaltia, però no és rendible desenvolupar-los comercialment.

- La immensa majoria dels recursos públics i privats que es destinen a la investigació del càncer se centren en el càncer d’adults, mentre que els nens són els grans oblidats.

- L’Hospital Sant Joan de Déu disposa d’un laboratori d’investigació format per un equip de més de 30 professionals. Més del 70% del seu pressupost prové de les donacions privades d’entitats i persones solidàries que el fan possible.

I són aquestes raons i la necessitat que la investigació no s'aturi per manca de mitjans econòmics, que us proposem una manera "dolça i senzilla" d'aconseguir fons per al laboratori d'investigació.

Al Centre Dental Francesc Macià ens hem sumat a l´organització d´una Xocolatada Solidària i podeu col.laborar de l´17 al 21 de febrer venint al nostre Centre Dental a prendre una xocolata, per esmorzar, com aperitiu, per berenar o a l´hora que vulgueu de dilluns a divendres de 9:30 a 13:30 i de 15:30 a 20 hores i divendres de 9:30 a 16 hores.

L'import obtingut es destinarà íntegrament a aquesta causa i s'ingressarà directament en un compte de titularitat de l´hospital Sant Joan de Déu

Vine i Taca´t pel càncer infantil!


31 visualizaciones0 comentarios
bottom of page