top of page

¿Ortodoncia con brackets u ortodoncia invisible? ¿Cuánto dura un tratamiento de ortodoncia? ¿Cuánto cuestan unos implantes dentales? ¿Pueden utilizar ortodoncia los mayores de 50?  ¿Como se quitan los brackets?

EL BLOG DE CRISTINA CARRASCO

En este espacio encontrarás posts con todas las respuestas a tus preguntas, con información seria y actualizada de nuestra Directora médica especialista en odontología y ortodoncia de Sant Cugat del Vallès y Pallejà

 

Si necesitas ampliar alguna información, no dudes en ponerte en contacto con nosotros y pedir una visita.

Setembre...un bon moment per començar l'ortodòncia


Ortodòncia Sant Cugat

Molta gent em pregunta quan és el millor moment de l'any per començar amb l'ortodòncia. Per mi sens dubte el millor moment és setembre, seguit, en segon lloc, de l'any nou.

La raó és molt simple: durant aquest mes planifiquem la rutina que durarà fins a les properes vacaces. Tenim per davant molts mesos de horaris marcats i rutines diaries que faciliten l'ús dels aparells, ja siguin remobibles o fixes, i una bona neteja de les notres dents. Tot això es complica en l'època de vacances, amb horaris canviants i anant d´aquí cap allà, però quan arriben, si ja tenim l'hàbit creat, és molt més fàcil seguir tenint cura dels nostres aparells i les nostres dents.

A més, setembre és època de nous propòsits (igual que l´any nou) que ens ajuden a començar amb una gran motivació. Això és molt important en un inici, ja que el começament de qualsevol ortodòncia és el moment més dur del tractament, per què, a part de les possibles molèsties derivades del mateix , necessitem un periode d'adabtació, en general molt curt, però que es porta millor amb un alt nivell de motivació.

Si voleu millorar la vostra oclusió i aconseguir el vostre millor somriure, animeu-vos , ara és el moment de començar.

Al Centre Dental Francesc Macià disposem d´un escàner intraoral que ens permet veure el resultat del tractament d´ortodòncia abans de començar-lo, sense haber de prendre mides amb pastes a la boca, a més de ajudar-nos a fer un diagnòstic més precís.

Vine a probar-lo!

Escaner Intraoral

27 visualizaciones0 comentarios

CATEGORÍAS

HISTÓRICO

FM.png
20+2 (2)ESP.png
bottom of page