top of page

Estàs pensant fer-te un blanquejament dental? Què és i quines precaucions hem de tenir?


Selfie de pareja sonriendo

Arriba l´estiu i amb ell comencem a pensar a lluir la nostra pell morena i això implica unes dents blanques i un somriure brillant.

Per això potser estàs pensant en fer-te un blanquejament dental.

Però què és i quines precaucions has de tenir abans de fer-te un blanquejament dental?

Un blanquejament dental és un procediment mitjançant el qual s´apliquen una sèrie de productes a les dents, que s´activen amb o sense llum i que produeixen un emblanquiment de les mateixes.

Existeixen dos tipus de blanquejaments:

- Clínic: que es realitza a la clínica dental i que pot ser activat amb o sense llum.

- Domiciliari: que es realitza a casa pel propi pacient.

Tots dos tipus han de ser indicats i controlats per un professional.

En alguns casos poden ser necessaris els dos tractaments; primer es realitzen una o dues sessions clíniques que es complementem amb un tractament domiciliari per acabar

d´assolir el color que volem.

El més important és individualitzar cada tractament i per això al Centre Dental Francesc Macià utilitzem el tractament que millor s´adabti a cada cas oferint efectivitat i durabilitat en el temps i permetent aclarir les dents enfosquides per l´edat i aquells casos més difícils com els de tincions per tetraciclines o fluorosis.

Abans de realitzar un blanquejament dental és important revisar l´estat de salut bucodental i controlar que la teva boca estigui sana per poder realitzar-lo. També és important fer un tractament previ per disminuir el risc de patir sensibilitat dental durant o després del blanquejament dental.

Gràcies al blanquejament dental podràs oferir un imatge renovada, farà més jove lel teu somriure i et farà sentir més segur davant els altres.

#limpiezabucal #esteticadental #blanqueamientodental

20 visualizaciones0 comentarios
bottom of page