top of page

¿Ortodoncia con brackets u ortodoncia invisible? ¿Cuánto dura un tratamiento de ortodoncia? ¿Cuánto cuestan unos implantes dentales? ¿Pueden utilizar ortodoncia los mayores de 50?  ¿Como se quitan los brackets?

EL BLOG DE CRISTINA CARRASCO

En este espacio encontrarás posts con todas las respuestas a tus preguntas, con información seria y actualizada de nuestra Directora médica especialista en odontología y ortodoncia de Sant Cugat del Vallès y Pallejà

 

Si necesitas ampliar alguna información, no dudes en ponerte en contacto con nosotros y pedir una visita.

Marxem de vacances!


Centre Dental Francesc Macià tanquem per vacances del 4 al 26 d´agost ambdós inclosos.

Coche de vacaciones

Carregarem piles per continuar ajudant al nostres pacients a conservar el seu somriure.

Mentrestant us deixem unes recomanacions per mantenir la vostra salut bucal durant aquest estiu:

- Manteniu la vostra neteja bucal, encara que perdem les rutines diàries és important rentar-nos les dents després de cada dinar. Si marxeu de vacances, no oblideu portar un petit necesser a la motxilla.

- Hidrateu-vos freqëntment i bebeu un mínim de 1,5 litres d´aigua diaris. És important mantenir una bona quantitat de saliva, ja que neteja i té cura de les nostres dents i mucoses, disminueix l´acumulació de placa i la probabilitat de tenir càries.

- Consumiu sucs de fruita natural com el meló i la síndria. Durant les vacances prenem més menjars i begudes ensucrades, això fa que augmenti el risc de càries. Evita begudes ensucrades i amb gas.

- Eviteu exposar-vos al sol durant les hores de més exposició (de 12 a 16hores) i protegiu els vostres llavis amb un protector solar.

- Si fas esports de risc fes servir un protector bucal i casc ja que durant l´estiu i les vacances aumenta en un 30% el número de traumatismes i fractures dentals.

- Has pensat que pot ser el millor moment de deixar de fumar?

Bones Vacances a Tothom!

25 visualizaciones0 comentarios

CATEGORÍAS

HISTÓRICO

FM.png
20+2 (2)ESP.png
bottom of page